Salon Maya Terra

Welkom bij Salon Maya Terra

Salon Maya Terra

Duik in een wereld waar innerlijke en uiterlijke verzorging samensmelten met de wonderen van de natuur bij Salon Maya Terra. Hier, te midden van de serene rust en kalmerende ambiance, nodigen we u uit om een reis te maken waarbij uw welzijn centraal staat, verrijkt door de krachtige, helende elementen die bijen en de natuur ons bieden.

Api-Therapie: De Geneeskracht van Bijen

Api-therapie, afgeleid van het Latijnse woord "Apis" dat bij betekent, vormt de kern van onze benadering van natuurlijke welzijn en gezondheid. Deze alternatieve geneeswijze maakt gebruik van de verbazingwekkende producten die door bijen worden geproduceerd, zoals Honing, Gelee Royal (koninginnengelei), Propolis, Darrenbroed, Stuifmeel, Perga (bijenbrood), en Bijenwas. Elk van deze producten wordt ingezet om gezondheid en vitaliteit te bevorderen, en wij zijn hier om u te begeleiden door de voordelen en toepassingen van elk.

Natuurlijke Cosmetica voor U

Ontdek onze lijn van cosmetica producten, zorgvuldig samengesteld en geïnspireerd door de natuur en de bijen. Tijdens uw bezoek aan onze salon, zal ik, Cindy, u persoonlijk begeleiden om kennis te maken met onze producten en u adviseren over welke het beste bij uw unieke behoeften en voorkeuren passen.

Edelsteentherapie 

Als afgestudeerd edelsteentherapeut met een diepe waardering voor alles wat de natuur ons biedt, ben ik ook hier om u te adviseren over gezondheidsstenen die zowel uw lichaam als geest kunnen voeden en versterken. Mijn filosofie is dat alles wat de natuur ons biedt, goed voor ons is, en ik ben verheugd om deze wijsheid en helende mogelijkheden met u te delen.

Meer Informatie en Therapieën

Bij Salon Maya Terra streven we ernaar om een bron van kennis en heling te zijn. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van aanvullende therapieën, bieden wij ook informatie en adressen voor:

  • Bijengif therapie
  • Bijenlucht therapie

 

We kijken ernaar uit om u te begroeten bij Salon Maya Terra, waar uw reis naar natuurlijke gezondheid en welzijn wacht.